Spidskompetencer? Vælg den rigtige kuglepen til arbejdet.

Der er flere kontorartikler , der anses for et must-have for ethvert kontor, om dette er et kontor i et hjemmet eller et  firmakontor. En af disse must-haves er kuglepenne, som man bruger til mange ting. Mange mennesker tror, ​​at en kuglepen bare er en kuglepen. Men der er en del mennesker, der har en favorit. Denne er normalt dikteret af den måde, hvorpå pennen skriver. En kæmpe årsag til at nogle penne skriver bedre end andre for hver især, er spidsen.

Der er tre typer af pennespidser, som de fleste overvejer:

  1. Fin
  2. Medium
  3. Fed

Men for dem, der er på udkig efter specielle kuglepenne, der er andre typer at overveje:

  • Extra Fine
  • Arrow
  • Needle

Den fine pen vil give en meget præcis måde at skrive dokumenter eller lignende på. Spidsen på enden af en sådan pen er meget lille. Der er flere fordele ved den fine spids, herunder:

– Mindre sandsynligt at på papir
– I stand til at skrive finere og mindre

Men husk på, at flere tror spidsen er så fin, at det ikke giver mulighed for nemt at skrive. Mange føler endda de er nødt til at skrive over det samme to gange fordi skriften er så fin og tynd.

Mellem kuglepenne er det bedste af begge verdener. Det giver en glat og glidende skrivning, samtidig gør det det muligt for til at skrive så småt eller så stort som de gerne vil. Den eneste ulempe er, at afhængigt af den type blæk som pennen bruger, kunne man føle at det trækker for let ind i papiret.

Den tykke kuglepen er den, som man elsker eller hader. Det er en meget solid linje af blæk, der er dispenseret fra pennen og giver mulighed for mørk og stor skrift. Disse penne er blevet kendt for at trænge igennem papiret på grund af de store mængder af blæk , der kommer fra spidsen.

Så hvilken spids skal du vælge? Valget er op til den enkelte, og deres personlige præferencer. For dem, der er usikker på, hvad de gerne vil, køb et par forskellige typer af kuglepenne og find ud af hvilken en der passer bedst til din skrivestil.


Sorry, Comments are closed.