Forårskrans af grene, Gør-det-selv

Forårskrans af grene hos Grafical.dk

Forårskrans, perfekt til påskepynt

Forårskrans, perfekt til påskepynt

Denne forårskrans er laver af naturgrene, pyntet med kobbertråd, der er perlehønsefjer og en lille fugl. Derefter sætter man en lille plante eller nogle blomster i midten og placerer æg rundt om den, gerne malet med art metal, eller almindelig vandbaseret maling. Det er op til dig hvilket farvetema du har lyst til at bruge.

Her males æggene

Mal æggene to gange med art metal maling og en lille pensel. Hvis du har problemer med at holde ægget, kan du med fordel stikke en madpind eller andet i bunden af ægget.

 

 

 

 

 

 

Sådan folder du kransen

Vikl et stykke kobbertråd rundt om kransen. Det skaber stabilitet til kransen og giver en lille farvet glans.

 

 

 

 

 

 

 

Pynt med dun

Pynt ned fjer og små fugle. Det er her du selv har mulighed for at give din dekoration et mere personligt præg. Du kan også vælge at tage skarpe gule farver for at give det et stærks præg af påske.

 

 

 

 

 

Og værsågod. Der har du en lækker forårskrans, der også kan stå fremme resten af året. Find mere inspiration af samme slags og til alle højtider hos os.

Hos Grafical.dk kan du købe mange forskellige Hobbyartikler, samt alt i kontorartikler og whiteboards. Det er vigtigt at huske at du kan få gratis fragt hos Grafical når du køber for over 500,- og samtidig kan du få 5% rabatkode til dit næste køb hvis du logger ind på siden. Så hvad er din undskyldning for ikke at kigge ind på vores webshop, se dig omkring efter lidt inspiration til forskellige små og sjove projekter, hvor du selv eller hele familien kan være med til at gøre jeres dekorationer mere personlige.


Sorry, Comments are closed.